Tältä sivulta näet viimeisimmät ilmoitukset, mutta voit hakea pihakirppiksiä myös ajan, paikan, postinumeron tai jopa myynnissä olevien tuotteiden osalta Selaa ja etsi -sivultamme.

 
Paikkakunta:  Vantaa
Päiväys:  19. 05. 2018
Myyntiaika:  11:00 - 14:00
Ilmoittaja: Yksityinen
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Myyntipaikkoja ei ole tarjolla muille
  
Ajo-ohje ym. BUSSI 724
Säävaraus:
Kuvaus: Myydään kodinirtaimistoa. Hyväkuntoisia tuoleja, pöytiä. valasimia, peilejä, jenkkikaappi, pölyimuri, kahvin että vedenkeittime, 2 pientä tv, pieni erä työkaluja, naisten pyörä. vuodevaatteita, sekä paljon muuta tavaraa. Myyjiä on 3 kpl tervetuloa tekemään löytöjä.
Tulosta ilmoitus
 
Paikkakunta:  Kaarina
Päiväys:  10. 05. 2018
Myyntiaika:  11:00 - 15:00
Ilmoittaja: Yhdistys
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Myyntipaikkoja ei ole tarjolla muille
  
Ajo-ohje ym. Paraisten linja-autoilla pääsee paikalle hyvin.
Säävaraus:
Kuvaus: Kuusiston koulun vanhempainyhdistys järjestää koko Kuusiston suuren pihakirppispäivän helatorstaina 10.5. klo 11-15. Myymään ovat tervetulleet kaikki saaremme asukkaat! Myynti tapahtuu autokatoksista / autotalleista, pihoilta tai terasseilta, joten sään vaihtelutkaan eivät häiritse ostoksilla käyntiä! Tapahtuman ilmoittautuneista myyjistä sekä aluekartasta löytyy lisätietoa tapahtuman FB sivulta lähempänä ajankohtaa. TERVETULOA MUKAAN TUTUSTUMAAN KUUSISTOOMME SEKÄ TEKEMÄÄN MAHTAVIA LÖYTÖJÄ. Nähdään helatorstaina Kuusistossa!
Tulosta ilmoitus
 
Paikkakunta:  Huittinen
Päiväys:  06. 05. 2018
Myyntiaika:  11:00 - 18:00
Ilmoittaja: Tapahtuma
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Ilmaisia myyntipaikkoja tarjolla. Pöytä pitää tuoda itse, sekä siivota omat jäljet. Varaa paikkasi etukäteen, paikkoja rajoitetusti.
040-5722250 / 040-5500688  Helena / Petra
Ajo-ohje ym. Huittisista Tampereen suuntaan menevältä 12 tieltä käännytään Suontaustantielle ja kuljetaan 640m
Säävaraus:
Kuvaus: Järjestämällämme pihakirppiksellä on myös ilmainen myyntipaikka. Myydä voi kaikkea mitä yleensä kirppiksillä myydään. Varaa paikkasi, koska paikkoja rajoitetusti. Paikalle tulee myös luomukahvila sekä grillimakkaramyynti. Paikka on kolarikorjaamon piha, jossa samalla avoimetovet.
Tulosta ilmoitus


Sivun alkuun


Palaa hakusivulle

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.