Pihakirppis-ilmoittelun käyttöehdot:

Yleistä

Kun jätät pihakirppis-ilmoituksen, niin ole tarkkana että kaikki yhteystietosi, tapahtumapäiväsi ja myytävien tuotteittesi tiedot ovat oikeat.

Pihakirppis.fi -sivuille voidaan jättää ilmoituksia vain itse pihakirppistapahtumista, mutta siellä ei voida ilmoittaa tulevaa pihakirppistapahtumaa, johon haetaan vain myyjiä.

Ilmoituksen jättäminen pihakirppis.fi sivuille

Ilmoitus kannattaa jättää hyvissä ajoin, mieluiten ainakin 7 vrk aiemmin, mutta toivottavasti vähintään 3 vrk ennen pihakirppis tapahtumaa. Mitä aiemmin ilmoitus jätetään, sen tehokkaampi se myös on.

Ilmoituksen ilmestyminen pihakirppis.fi sivuille

Netti-ilmoittelumme toimii viikon jokaisena päivänä. Ilmoitus julkaistaan heti tai viimeistään (1) vuorokauden sisällä sen jättämisestä, mutta vain silloin kun asiakas on hyväksynyt ilmoituslomakkeen käyttöehdot (rasti ruutuun ilmoituksen lopussa; Hyväksyn nämä käyttöehdot). Tätä ilmoitusta ei voi tämän jälkeen enää perua, korjata tai muuttaa itse.

Pihakirppis.fi ilmoituksen peruuttaminen tai muuttaminen

Mikäli ilmoittaja haluaa perua oman pihakirppis.fi ilmoituksensa, tulee hänen hyvissä ajoin (väh. 5 vrk ennen tapahtuma-aikaa) ilmoittaa siitä pihakirppis.fi sivujen yhteistiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen.  

Erityistapauksissa muutosta voi pyytää sähköpostitse pihakirppis.fi sivujen yhteistiedoista löytyvään osoitteeseen ainakin 2 vrk aiemmin.
Peruuttamis- ja muutospyynnöt vahvistetaan usein ilmoittajalta puhelimitse.

Kun ilmoitus peruutetaan tai muutetaan, tulee ilmoituksessa ilmetä selkeästi seuraavat tiedot: PERUUTUS tai MUUTOS, ilmoitettu pihakirppispäivä, täydellinen pihakirppisosoite ja kaupunki, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero.

Mikäli ilmoitus on jätetty vain muutamaa vuorokautta ennen itse pihakirppis tapahtumaa, on ilmoituksen poistaminen tässä tapauksessa usein myöhäistä.

Ilmoittajan vastuu pihakirppis.fi sivuilla

Ilmoittaja vastaa siitä, että hänen ilmoitus kaikkine tietoineen on asianmukainen, eikä ilmoitusta sisältävät tiedot loukkaa mitään kolmatta osapuolta. Ilmoitus voi koskea ainoastaan omaa tai edustamaansa pihakirppistä, väärinkäytökset ilmoitamme aina poliisille.

Ilmoittaja vakuuttaa ilmoituksen jättäessään, että hän on oikeutettu järjestämään pihakirppiksen antamassaan osoitteessa, eivätkä nämä tiedot ole missään muodossa harhauttavia tai oikeudettomia.

Ilmoittaja myy sellaisia tuotteita, joita hänellä on oikeus myydä.

Ilmoittaja huolehtii siitä, että hänen pihakirppiksensä on asianmukainen, noudattaen lakia ja yleistä järjestystä.

Mikäli ilmoitus loukkaa jotain yllä mainittuja kohtia tai asioita, on sivun ylläpitäjällä oikeus poistaa ilmoitus sivuiltaan välittömästi.

Ilmoittaja on tietoinen, että pihakirppis.fi ilmoitus näkyy Internetissä, eli julkisessa paikassa johon ei tarvita ilmoittajan, eikä lukijan rekisteröitymistä.

Pihakirppis.fi sivujen vastuut

Pihakirppis.fi sivuilla ilmoittajan ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi, vaan ilmoitusta jättäessään hän antaa ilmoitukseen liittyvät omat henkilökohtaiset yhteystietonsa (sähköposti ja puhelinnumero) tätä ilmoittelua ja sen ylläpitäjää varten, näitä tietoja ei julkaista itse ilmoituksissa. Mikäli ilmoittaja haluaa vastaanottaa postia pihakirppis.fi -sivustolta kohdassa; Haluatko saada sähköpostitse pihakirppis-aiheista postia? Kyllä, niin hänelle voidaan lähettää asiaa koskevia tiedotteita.

Suomen Pihakirppis vastaa ilmoittelusta ja pihakirppis.fi sivuston ylläpidosta.

Pihakirppis.fi ei kuitenkaan vastaa mahdollisista asiavirheistä sivuillaan.

Vastuu itse pihakirppis tapahtumasta on aina viime kädessä itse pihakirppiksen järjestäjän.

Suomen Pihakirppis ei myöskään vastaa kolmansien osapuolien mahdollisista ongelmista aiheutuvaa haittaa, kuten esimerkiksi Internetin yhteyskatkokset, operaattoreiden ongelmat tai muut sellaiset mihin yrityksellä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa palvelu- ja toimitusehtojamme. Ilmoittajan on ennen tilaustaan
tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

Suomen Pihakirppis käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.
 
Yhteystiedot:

Suomen Pihakirppis
PL 7
00421 Helsinki
pihakirppis@pihakirppis.fi

 

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.