22.4.2024

Hyvät Pihakirppisläiset! Muutamat ovat jo lähteneet ajoissa liikkeelle, vaikka pidennetty talvi haastaa valitettavasti Pihakirppiskauden alkua. Kevät-kesä on kuitenkin kohta täälläkin, joten ei kun järjestelyt vauhtiin ja myymään sekä ostamaan ihania käytettyjä ja usein edullisia loistotuotteita suoraan kuluttaja-kuluttaja välillä. Aurinkoista Pihakirppisksää kaikille!


22.5.2023

Heippa Pihakirppisläiset! Alkukesän kauniit ilmat ovat kirittäneet vauhdilla myös pihakirppiskauden 2023 käyntiin ympäri Suomen. Käytetyn ja kierrätetyn tavaran arvo on noussut upealle tasolle, ei niinkään rahallisesti vaan sen sisäisen arvon ymmärtämisen! Aina ei tarvita olla uutta, ja siksi hyvän "vanhankin" voi laittaa sopivalla korvauksella kiertämämään meille kaikille. Yhden tavaran tai tekstiilin omistajia saattaa nykyään olla jo useampia, ja heille kaikille se on aina uusi piristävä kokemus ja osoitus siitä että tuotteilla voi olla paljon pidenmpikin elinkaari kuin uskoisimmekaan. Hienoa - myykää ja ostakaa hyviä käyttökelpoisia tuotteita toinen toisiltanne. Iloista Pihakirppiskautta 2023 toivottaa Pihakirppistiimi.


2.5.2022

Vappu on juhlittu ja nyt Uusi Pihakirppisvuosi käynnistelee toimintaansa. Kasvavaa kierrätyksen voimaa ei voi muuta kuin ihastella, joten hauskaa Pihakirppisvuotta 2022, niin myyjille kuin ostajille ympäri Suomen!


6.5.2021

Kierrätysbuumi kiihtyy vauhdilla. On hieno huomata, että reilun 10-vuotisen taipaleemme aikana kierrätyksestä, eli tässä kohtaa käytettyjen tavaroiden monimuotoinen osto ja myynti on noussut aivan uudelle tasolle. Käytetyn tavaran hankinnoista ollaan nyt aidosti ylpeitä. Upealla tavalla tätä valtakunnallista käytettyjen tuotteiden ja tavaroiden myynti- ja ostobuumia ovat edistäneet myös monet urheilijat, taiteilijat, esiintyjät ja julkkikset, poliitikot sekä tietysti eniten me kaikkiin sosiaaliluokkiin kuuluvat henkilöt nuorista - eläkeikäisiin saakka. Aurinkoista, hauskaa ja innostunutta Pihkirppiskautta 2021!


5.5.2021

Heippa kaikki pihakirppisläiset! Yhden osittain menetetyn kauden jälkeen on mukava palata pihakirppispöytien ääreen. Vaikka koronarajoitukset kevenevätkin, on aina hyvä muistaa myyjän ja ostajan väliset etäisyydet ja perusturvatoimet - ja vaikka ulkona ollaankin, niin on kohteliasta huomioida aina kaikki pihakirppisläiset.


20.5.2020

Koronarajoitukset helpottuvat siten että 1.6.2020 alkaen 50 hengen kokoontumisrajoitus astuu voimaan ja sen puolesta normaalit Pihakirppikset ovat mahdollisia järjestää. Aina on hyvä muistaa asialliset ja jo tutuksi tulleet turvalliset toimintatavat. Hauskaa ja kaupallista Pihakirppiskesää kaikille!


12.5.2020

Kaikkien Pihakirppisten järjestäjien ja sivuillamme ilmoittaneiden tulee itse huomioida Koronaviruksen tuomat rajoitukset ja määräykset tapahtumien järjestämiseksi, vaikka järjestäjät olisivatkin ennakkoilmoittaneet omasta pihakirppiksestään jo aikaisessa vaiheessa sivuillamme. Vastuu tapahtumista on aina sen järjestäjällä.


12.5.2020

Korona tilanteen vuoksi myös Pihakirppismyyntikausi 2020 on siirtynyt eteenpäin ja useita aiemmin suunniteltuja pihakirppistapahtumia on peruuntunut kevään ja alkukesän aikana. Mikäli eduskunta ja hallitus vapauttavat pienimuotoiset tapahtumat rajoituksilta, on silloin mahdollista järjestää viisasta harkintaa ja varovaisuutta huomioiden myös pihakirppiksiä. Näistä tiedoista kaikki normaalit uutislähteet ovat paras informaation tuottaja ja välittäjä, myös me seuraamme niitä päivittäin. Toivotaan, että terveys edellä myös Pihakirppiskausi pääsee alkamaan muiden vastaavien tapahtumien kanssa kesän alkutaipaleella.


26.3.2019

Pihakirppiskausi odottaa nyt kevään alkua ja lämpimämpiä säitä. Kausi käynnistyy yleensä huhtikuussa ja toukokuussa on jo meno kovimmillaan kiihtyen kohti kouluvuoden päättymistä. Toivotaan taas tälle kesälle menestyksekästä - kierrätyshenkistä ja ekologista käytettyjen tavaroiden markkinoita. Pihakirppis on omatoimisuudellaan ylivoiman juuri tähän tarkoitukseen. Pihakirppistoiminta on tämän vuosikymmenen aikana muuttunut entistäkin sosiaaliluokattomaan vakioaikakauteen, jolloin myyjinä ja ostajina ovat kaikki maan kansalaisluokat ja asuinalueet, HIENOA, sillä tämä muutos on ollut kohtuullisen nopeaa ja hyväksyntä sille on ollut laajempi kuin kukaan olisi voinut 10-vuotta sitten kuvitellakaan! Mahtavan hauskaa Pihakirppiskevättä kaikille, toivoo Pihakirppistiimi!


17.4.2018

Käytettyjen tavaroiden myynti on ollut tällä vuosikymmenellä valtavassa nousussa. Käytettyjen tavaroiden osto ja/tai myynti ei ole pitkään aikaan ollut sosiaaliluokkaan rajautuva asia, vaan nyt se on kaiken kansan suosima hankintatapa- ja kanava. Kierrätys ja ekologisuus ovat tämän päivän avainsanoja! Tätä ajatusmaailmaa tukee omien tarpeettomiksi jääneiden tuotteiden ja tavaroiden myynti seuraavalle sitä ehkä kipeästikin tarvitsevalle. Miksi siis heittää roskiin/kaatopaikalle sellaista hyväkuntoista tavaraa, jolla voi olla käyttötarvetta vielä vuosiksi eteenpäin. Ennen kuin heität mitään tavaraa pois niin pohdi omaa tai esim. naapureiden, sukulaisten, kavereiden kanssa yhdessä järjestettävää omatoimista pihakirpputoria. Se kun ei maksa mitään ja ilmoitus tapahtumasta pihakirppis.fi sivuilla on ilmaista.


15.4.2018

Pihakirppiskausi käynnistyy lähipäivinä, ja viimeistään heti kun kevätaurinko sulattaa lumet ja alkaa lämmittämään pihakirppisläisten pihoja. Toivotaan tälle kesälle aurinkoisesta säästä tukea hyvälle käytettyjen tavaroiden omatoimiselle myynti- ja ostotoiminnalle, pihakirppikselle.


3.5.2017

Olemme varmasti kaikki odottaneet kevään tuloa ja kesän alkua jo usean viikon ajan, jolloin myös Pihakirppiskausi 2017 saataisiin käynnistettyä. Nyt näyttää siltä, että tämä kausi pääsee vauhtiin ja omatoimiset pihakirppikset avautuvat ympäri Suomen. Toivotaan lämmintä, ekologista ja kirrätysvauhdikasta pihakirppiskesää tälle vuodelle. Myykää, ostakaa, vaihtakaa ja kierrättäkää tavaranne todella edullisesti itse omien pihakirppiksien kautta! Mukavaa pihakirppiskautta :) t. Pihakirppistiimi


15.8.2016

Tilapäiset pihakirppisopasteet ja -kyltit ovat 15.8.2016 voimaan astuneen maantie- ja ratalain muutoksen myötä mahdollista sijoittaa teiden varteen. Esimerkiksi pihakirppis-, vaali-, huvi- ja hääilmoitukset vapautetaan kokonaan ilmoitusmuodollisuuksista.


4.3.2015

Viime vuosien aikana pihakirppisten määrän lisäksi yksi suurin muutos on ollut myytävien käytettyjen tuotteiden laatu sekä kunto. Myös selkeä ja näkyvä hinnoittelu on saanut positiivista palautetta. Tuotteiden esillelaitto on erityisen tärkeää ja siksi siihen kannattaa panostaa myös jatkossa. Pihakirppisjärjestäjän kannattaa tutustua mm. "vinkkejä" sivuumme, sillä siellä on paljon tietoa monista näistä asioista.


3.3.2015

Iloista pihakirppiskevättä kaikille! Taas on alkamassa uusi kausi ja uudet tuulet myös pihakirppisrintamalla. Käytettyjen tavaroiden markkinat ovat räjähtäneet Suomessa aivan uudelle tasolle ja tämä näkyy myös meidän toiminnassamme. Aikainen kevät on tuonut paljon uusia vierailijoita pihakirppis.fi -sivuillemme, enemmän kuin kertaakaan aiemmin. Odotettavissa on Suomen suurin pihakirppisvuosi, nyt on erinomainen aika järjestää oma pihakirppis sekä käydä ostoksilla muidenkin pihakirppiksillä.


31.7.2014

facebook.com/pihakirppis -sivumme on nyt ylittänyt jo 600 tykkääjän rajan!


8.5.2014

facebook.com/pihakirppis -sivumme on tänään saanut 500. tykkääjän, mahtavaa :) :) :)


3.4.2014

Pihakirppiskausi on nyt alkamassa ja ensimmäiset pihakirppikset avautuvat jo tänä viikonloppuna! Ilmoitusten määrä on tuplaantunut jokaisena toimintavuotenamme, samoin myös kävijämärät sivuillamme. Pihakirppiksiä järjestetään maantieteellisesti kaikkialla Suomessa ja siksi on helppo todeta, että Pihakirppis on jo tunnettu ja luotettu käytettyjen tavaroiden myynti- ja ostokanava. Hauskaa pihakirppiskautta 2014!


9.10.2013

facebook.com/pihakirppis -sivumme on nyt saanut huimat 400 tykkääjää!


8.6.2013

facebook.com/pihakirppis -sivumme on nyt saanut jo 300. tykkääjän!


17.4.2013

Pihakirppis.fi/facebook -sivumme on saanut 200. tykkääjän, hienoa!


8.2.2013

Suomen televisiossa on useita kansainvälisiä ohjelmia, joissa pihakirppis on näyttävässä roolissa. Esimerkiksi yksi Pienten perhe -jakso (Liv) oli tehty pihakirppiksen ympäriltä. Televisiossa pyörii myös useita käytettyjen tavaroiden ohjelmasarjoja mm. Käteiskauppiaat (Kutonen), Hulluna second handiin (Liv), Kierrätysmuotia Hollywoodissa (Nelonen).


4.9.2012

facebook.com/pihakirppis -sivuja emme ole mainostaneet vielä yhtään, mutta aitojen tykkääjien määrä nousi 148. - johon olemme tyytyväisiä, ainakin tässä vaiheessa :)


3.9.2012

Elokuussa pihakirppis.fi -sivuilla oli ennätysmäärä pihakirppisilmoituksia. Myös sivujen kävijämäärät nousivat uuteen ennätykseen.


30.7.2012

Pihakirppisten järjestäminen Suomessa on saanut tuulta purjeisiinsa tänä vuonna ja se näkyy myös sivujemme kävijämäärissä, jotka ovat vähintäänkin tuplaantuneet tänä vuonna jo tähän mennessä. Elokuulle odotamme uutta ilmoitus- ja kävijämääräennätystä!


21.5.2012

Facebook-sivuille lisäämme lähipäivinä myös videomateriaalia.


21.5.2012

Olemme lisänneet paljon pihakirppiskuvia facebook-sivuillemme. Linkki sinne löytyy etusivultamme.


25.4.2012

Facebook sivujamme kehitellään koko ajan, yritämme saada sinne lisää kuvia ja infoa pihakirppiksistä ja pihakirppis.fi toiminnasta. Myös pihakirppisten järjestäjät voivat lähettää omia kuvia meille julkaistavaksi. Kuvat kuitenkin kertoavat uusille pihakirppisfaneille toiminnasta paremmin kuin pitkät tekstit :)


25.4.2012

Pihakirppiskevät 2012 on alkanut vauhdikkaasti, vaikka lumi on vielä maassa suuressa osassa maata. Sivujemme kävijämäärät ovat jo nyt alkukaudesta olleet huimassa nousussa, erityisesti uusien käyttäjien osalta.


9.5.2011

Pihakirppis.fi on avannut Facebook sivunsa.


22.4.2011

Pihakirppis avaa lähipäivinä Facebook-sivunsa.


22.4.2011

Pihakirppis.fi sivusto avataan valtakunnallista käyttöä varten.


 

 

 

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.