Paikkakunta:  Helsinki
Päiväys:  28. 05. 2023
Myyntiaika:  10:00 - 15:00
Ilmoittaja: Tapahtuma
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Ilmaisia myyntipaikkoja tarjolla
  
Ajo-ohje ym. Bussi Itäkeskuksesta: Linjat 98 & 82 Bussi Herttoniemestä: Linja 82 Bussi Vuosaaresta: Linja 98 Autoilijoille on mahdollisuus kadunvarsipysäköintiin. Pyöräilijöille takuuvarmat kauniit maisemat!
Säävaraus:
Kuvaus: Keväinen Marjaniemi ja sen asukkaat toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään sunnuntaipäivää vuotuisalle rantakirppikselle! Rantakatumme muuntautuu merelliseksi bulevardiksi, jonka varrella pääset tekemään löytöjä sekä nauttimaan pop-up kahviloiden herkkuja. Kirppisreitti alkaa Marjaniemen uimarannan päädystä Punapaadentieltä ja jatkuu aina Puotilan minigolfin tienoille Kunnallisneuvoksentielle.
Tulosta ilmoitus


Sivun alkuun


Palaa hakusivulle

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.