Paikkakunta:  Askola
Päiväys:  30. 06. 2019
Myyntiaika:  11:00 - 16:00
Ilmoittaja: Yksityinen
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Maksullisia myyntipaikkoja tarjolla
0400-941929  Anne
Ajo-ohje ym. Paikan löydät esimerkiksi Google Mapsin avulla osoitteellamme. Porvoosta matkaa on noin 13km Myrskylään päin ja tien varressa opasteet oikealle
Säävaraus:
Kuvaus: Piha/leikkimökkikirppiksellä näkyy, että vuodet on vierinyt, lapset on kasvanut, elämä on kuljettanut ja oma maku kodin esineissä ja sisustuksessa on muuttunut, joten tarjolla on mm. vaatteita, kenkiä, leluja, pelejä, kirjoja, verhoja, muita kodin tekstiilejä, astioita... Tapahtuman ajan kahvio, jossa tarjolla kotileivonnaisia + kahvia, teetä ja mehua Tervetuloa!
Tulosta ilmoitus


Sivun alkuun


Palaa hakusivulle

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.