Paikkakunta:  Kaarina
Päiväys:  22. 04. 2019
Myyntiaika:  10:00 - 15:00
Ilmoittaja: Yhdistys
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Maksullisia myyntipaikkoja tarjolla
0500-740025  Piikkiön Kehitys ry
Ajo-ohje ym. 110-tien varrella Piikkiön keskustan jälkeen Turun suunnasta oikealla puolella kyltti Kehityksen kerhotalo. Hyvät parkkipaikat !
Säävaraus:
Kuvaus: Tarjolla paljon lp-levyjä, kirjoja ja harrastelehtiä; mm. Historia, Antiikki, Trunk, mp -ja pyörälehtiä. Kannattaa tulla tutustumaan, mitä kaikkea muuta on tuotu tarjolle!
Tulosta ilmoitus


Sivun alkuun


Palaa hakusivulle

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.