Ohje:

 
Ilmoituksissa ei voi käyttää kartta-, facebook- tai muita linkityksiä. Käytä tarvittaessa korvaavaa selitystä: esim. "paikan löydät Googlen kartalta osoitteellamme tai facebookista hakusanalla...".
 
Yksi ilmoitus vastaa vain yhtä päivää/päivämäärää, eli jos järjestät pihakirppiksen kahtena peräkkäisenä päivänä, täytyy sinun tehdä 2 erillistä ilmoitusta. Asiaa kuitenkin helpottaa se, että voit kopioida ensimmäisestä ja jo julkaistusta ilmoituksesta tekstisi uuteen ilmoitukseen. Tämä on vain sen takia, että pihakirppisasiakkaiden käyttämä hakukone tunnistaa pihakirppiksesi myös yksilöiden päivämäärän mukaan.

Täältä voit tulostaa itsellesi helposti Pihakirppiskylttejä/-ilmoituksia omaa pihakirppistäsi varten.Päiväys:
Myynti alkaa klo:  
Myynti päättyy klo:  
 
Järjestäjä:  
 
Pihakirppiksen osoite:    
 
Postinumero:  
 
Paikkakunta:  
 
Kaupunginosa:  
 
Ajo-ohje tai julkisen liikenteen vinkit:
 

Säävaraus


Myyntipaikkoja tarjolla? 
  Yhteyspuhelinnro (jos haluat näkyville ilmoitukseen):  
  Kutsumanimi (jos haluat näkyville ilmoitukseen):

 
 
Kuvaile kirppistäsi lyhyesti:
Kaikki tarvittavat ilmoittajan tiedot ilmaista ilmoitusta varten (nämä yhteystiedot eivät näy ilmoituksen yhteydessä):
   
Etu- ja sukunimi:    
Osoite:    
Postinumero:    
Postitoimipaikka:    
Sähköposti:    
Puhelin:
 
Haluatko saada sähköpostitse pihakirppis-aiheista postia? 
Mistä sait tietää pihakirppis.fi -toiminnasta?


 
  Hyväksyn käyttöehdot
vASTAUS:
   
 
   

 

       Tietosuojaseloste »       Rekisteriseloste »

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.