Linkitä pihakirppis.fi

Kaupungit, kunnat, järjestöt, yhdistykset, seurat, säätiöt, kerhot, päiväkodit, koulut, taloyhdistykset, omat kotisivut….

Pihakirppis.fi on valtakunnallinen hakukone ja ilmoituspaikka. Omien radiomainoksien, lehtimainoksien, suorajakeluiden, facebookin ym. lisäksi olisimme iloisia, jos sinulla on mahdollisuus tiedottaa pihakirppis-toiminnasta ystävällisessä yhteistyöhengessä.

Jos edustat sellaista tahoa, jonka toimintaan kuuluu tai soveltuu yhteisöillemme mielenkiintoisen ja tärkeänkin toimin tiedottaminen, olet paras mahdollinen viestinviejä.

Mikäli sinulla on edustamasi tahon tai mahdollisesti omat sivut, jonne sinulla on mahdollisuus sijoittaa veloituksetta pihakirppis.fi linkin/bannerin, niin alla on tätä käyttöä varten tuotettua materiaalia.


Pihakirppiksen ilmoitusmateriaalia

Tästä voit tulostaa Pihakirppiksellesi ilmoitusmateriaalia (A4-kokoisena) ja täyttää ne omilla tiedoillasi omalle alueellesi jaettavaksi ja/tai mm. ilmoitustauluille laitettavaksi. Näiden kylttien ja niissä olevan Pihakirppis.fi -sivujen kautta asiakkaasi löytävät helposti sinun ilmoituksesi myös myöhemmin tietokoneella ollessaan. Pihakirppiskyltti ja Pihakirppis.fi ilmoitukset yhdessä tehostavat huomattavasti pihakirppiksesi tietoisuutta, näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

A4 Pihakirppiskyltti (PDF)
A4 Pihakirppis - Tervetuloa! kyltti (PDF)
A4 Pihakirppis ilmoituspohja (PDF)
A4 Pihakirppiksen hintalappuja (PDF)


Pihakirppisbannerit internettiin:

Mainosbanneri 1
Mainosbanneri 2
Mainosbanneri 3

Jos tämä kiinnostaa sinua, niin lähetä meille seuraavat tiedot:

mainosmateriaali@pihakirppis.fi

Millä sivustolla (tarkka www-osoite) haluat pihakirppis mainosbannerin näkyvän?
Kenen edustamat sivut ovat?
Miksi pihakirppis mainos sopii sivuillesi?
Yhteyshenkilö:
Osoite:
Sähköposti:
Puhelinnumero:

Mikä mainosbanneri soveltuu parhaiten sivuillesi?

Tästä voit kuunnella pihakirppis.fi radiomainokset:

Radiomainos 1 (25 sek.)
Radiomainos 2 (10 sek.)
Radiomainos 3 (10 sek.)
Radiomainos 4 (10 sek.)
Radiomainos 5 (10 sek.)

Pihakirppis.fi kiittää talkoohenkisestä yhteistyöstä – pihakirppis luo tunnelmaa!

Mikäli sinulla on muita ideoita tai yhteistyöjuttuja mielessäsi, niin otathan yhteyttä:

pihakirppis@pihakirppis.fi

 

 

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.