Löytyykö sinun pihaltasi, vintiltäsi, kellaristasi, autotallistasi, varastoistasi, olohuoneesta, lasten huoneesta tai toimistostasi ylimääräisiä tavaroita?

Voiko sinun vintilläsi olla satojen eurojen edestä arvokasta keräilykamaa? Se, mikä näyttää vanhalta ja on ison pölyn peitossa - ehkä vähän rikkikin, saattaa olla juuri se oikea tuote jolla lomarahat saadaan kasaan - ja vain yhdellä pihakirppis.fi -ilmoituksella!

työkaluja
lastenrattaita
leluja
vaatteita (esim. muutaman nuoren yhteinen pihakirppis, joka houkuttelee paikalle juuri oikeita asiakkaita)
vanhoja valokuvia
kodinkoneita
vanhoja kattolamppuja
kirjoja
kattiloita ja astioita
tietokoneita
pienkoneita ja laitteita
pelikonsoleita ja konsolipelejä
televisioita, videoita, DVD laitteita
keittiökalusteita ja -tarvikkeita
huonekaluja
ulkokalusteita
liinavaatteita, verhoja, pyyhkeitä, pöytäliinoja
puutarhatuotteita ja -välineitä
kukkia, kasveja
kottikärryt, lapiot, haravat
vene, perämoottori, airot, pelastusliivit
mopo, mopon varaosia
remonttitarvikkeita, maaleja
lemmikkitarvikkeet, koirankoppi, kissan kantokoppa, linnunhäkki, terraario ja
tauluja ja kuvia (tavallisia, ei sijoitustauluja)
keräilyesineitä (ei sijoitus tarkoituksessa hankittuja)
polkupyörä (vanhoista sellaisista mummon pyöristä kannattaa mainita, ovat nimittäin kysyttyjä)
urheiluvarusteet
…ja melkein mitä tahansa

Kutsuuko…Espanja, Italia, Australia, Thaimaa, myy vaikka koko omaisuutesi viikonlopun mittaisella pihakirppiksellä. Tutustu tarkemmin verot ym. ohjeistukseen sivuillamme; Ohjeet ja luvat.

Löysitkö sinä pihakirppikseltä jotain ainutlaatuista ja kivaa, lähetä meille kuva onnistuneesta pihakirppislöydöstäsi tarinasi kera.

 

 

 

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.