Näe uusimmat -linkistä löydät kaikki ilmoitukset kerralla.

Voit helposti myös hakea ja katsoa ilmoituksia eri hakukriteerien kautta; Kaupunki, postinumero, päivämäärä, tuotehaku tai myyntipaikkoja tarjolla. Valitse tästä alta sinulle sopiva hakukriteeri:

Kaupunki/Kunta:  

Postinumero:  

Uusimmat ilmoitukset:  Katso ilmoitukset

Päivämäärä:  

Kuvaus: (etsi vapaalla sanahaulla, esim. "urheilu", "vaatteita", "postimerk")  

Etsitkö myyntipaikkaa?

Näytä ilmoitukset, joissa myyntipaikkoja tarjolla:
Ilmaisia myyntipaikkoja  |  Maksullisia myyntipaikkoja


Kuva:
Ilkka Luoma

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.