Tältä sivulta näet viimeisimmät ilmoitukset, mutta voit hakea pihakirppiksiä myös ajan, paikan, postinumeron tai jopa myynnissä olevien tuotteiden osalta Selaa ja etsi -sivultamme.

 
Paikkakunta:  Vaasa
Päiväys:  16. 10. 2022
Myyntiaika:  11:00 - 14:00
Ilmoittaja: Yksityinen
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Myyntipaikkoja ei ole tarjolla muille
  
Ajo-ohje ym.
Säävaraus:
Kuvaus: Perhekomitea järjestää ensimmäistä kertaa pihakirppis Folkhälsanin päiväkodissa Vaasassa sisäpihalla! Tule tekemään löytöjä vaatteiden, lelujen ja muitten tavaroiden kesken. Perhekomitea myy myös lämmin mehua + purtavaa 2€ paikan päällä. Tervetuloa paikalle ja kertokaa myös tapahtumasta eteenpäin! Föräldrakommittén ordnar för första gången gårdsloppis på Folkhälsans daghem i Vasa inne på gården! Kom och fynda bland kläder, leksaker samt andra prylar och mojänger. Föräldrakommittén kommer att ha försäljning av varm saft + tilltugg för 2€ på plats. Välkomna och sprid gärna ordet vidare!
Tulosta ilmoitus


Sivun alkuun


Palaa hakusivulle

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.