Tältä sivulta näet viimeisimmät ilmoitukset, mutta voit hakea pihakirppiksiä myös ajan, paikan, postinumeron tai jopa myynnissä olevien tuotteiden osalta Selaa ja etsi -sivultamme.

 
Paikkakunta:  Helsinki
Päiväys:  02. 12. 2018
Myyntiaika:  12:00 - 16:00
Ilmoittaja: Yksityinen
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Myyntipaikkoja ei ole tarjolla muille
040-5929921  Mariel
Ajo-ohje ym. Landbontien päässä sininen autotalli ja rapattu talo. Älä aja pihaan.
Säävaraus:
Kuvaus: Autotallin tyhjennysmyynti. Rakennustarvikkeita, työkaluja, urheiluvälineitä, pyöriä, jouluvaloja, yms. Talon sisällä lisäksi huonekaluja myynnissä. Pöytiä, sohvia, hyllyjä yms.
Tulosta ilmoitus
 
Paikkakunta:  Helsinki
Päiväys:  01. 12. 2028
Myyntiaika:  11:00 - 16:00
Ilmoittaja: Yksityinen
Osoite:
Myyntipaikkoja tarjolla? Myyntipaikkoja ei ole tarjolla muille
040-5929921  Mariel
Ajo-ohje ym. Landbontien päässä sininen autotalli ja rapattu talo. Autoa ei voi ajaa pihaan. Pihaan johtavan ajoväylän kaivonkansi on rikki ja se voi rikkoa autonrenkaan pahasti.
Säävaraus:
Kuvaus: Autotallin tyhjennysmyynti. Myynnissä mm. laskettelusuksia, sauvoja, monoja. Rullaluistimia, luistimia, 3kpl pyörää, työkaluja, rakennustarvikkeita ja paljon muuta. Talossa on lisäksi huonekaluja myynnissä. Sohva, pöytiä yms.
Tulosta ilmoitus


Sivun alkuun


Palaa hakusivulle

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.