Suomen Pihakirppis ®
PL 7
00421 Helsinki

Sähköposti: pihakirppis@pihakirppis.fi

Puhelin: 040-4161355

www.pihakirppis.fi
www.suuripihakirppis.fi
www.suomenpihakirppis.fi

Pihakirppis.fi (rek. 2009) on täysin kotimainen tuote ja palvelu, jota ylläpitää Suomen Pihakirppis (rek. 2010), joka on Lunapek Oy:n aputoiminimi. Lunapek on vuonna 1997 perustettu osakeyhtiö.

Pihakirppis.fi - Tavarat Rahaksi®

Pihakirppis.fi – Tavarat Rahaksi on Suomen Pihakirppiksen rekisteröity tavaramerkki.

 

Yrityksellä on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin edellytyksenä on kuuluminen Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen (AAA tai AA+).

 

 

Olemme Suomen Yrittäjien monivuotinen jäsenyritys

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 112 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu yli 400 paikallisyhdistyksestä, 21 aluejärjestöstä ja 53 toimialajärjestöstä.

 

Yritys luottaa kaikissa vakuutusasioissa Tapiola-ryhmän palveluihin

 

 

 

Suomen Verkkomaksut

Suomen Verkkomaksut Oy 

 

 

Suomen Verkkomaksut Oy on Suomen johtava sähköisten maksuratkaisujen tarjoaja ja alansa edelläkävijä. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa.

 

Kaarimedia

Kaarimedia

 

 

Kaarimedia tarjoaa laadukasta äänimainos- ja musiikkituotantoa kaikkialle Suomeen, sisältäen mm. radiomainokset ja muut äänimainokset, tv-mainosäänet, musiikit, jinglet.

 

Haluatko sinä tai edustamasi taho järjestää erityisen pihakirppis tapahtuman tai toimia paikkakuntakohtaisena pihakirppis.fi edustajana, ota yhteyttä Suomen Pihakirppis suomenpihakirppis@pihakirppis.fi

 

 

 

 

 

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.