Pihakirppis on maailman suurin kirppis

Pihakirppis on maailmalla jo vuosikymmenien ajan valtavan suosion saanut tapahtuma mm. Uudessa-Seelannissa, USA:ssa ja Australiassa. Pihakirppis tunnetaan parhaiten englanninkielisellä "Yard sale" tai "Garage sale" nimillä. Kymmenet miljoonat ihmiset ovat tehneet pieniä ja isoja hankintoja pihakirppisten kautta. Pihakirppistoiminta on vuosikymmeniä palvellut niitä ihmisiä, jotka haluavat edullisesti ja mukavasti myydä omia tuotteitaan omalla pihallaan. Myös ostajat ovat tästä mahdollisuudesta kiinnostuneet ja valmiina kiertämään kaupunkinsa parhaat pihakirppikset.


Pihakirppis on loistava kauppatapa myyjälle ja ostajalle

Monelle myyjälle ja ostajalle pihakirppis on paras ja luontevin tapa tehdä kauppaa käytettyjen tavaroiden parissa, koska siinä myyjä ja ostaja suoraan kohtaavat ilman välikäsiä. Tuotteet voivat olla pieniä tai todella suuria, kun niitä ei tarvitse omaa pihaa kauemmaksi rahdata. Pihakirppiksellä saa katsoa, sovittaa, koskea ja mikä tärkeintä, arvioida heti hinta-laatusuhteen sopivuutta. Kaupan syntyessä ostaja saa tuotteen heti mukaansa - ja myyjä rahansa. Aitoa ja helppoa kaupankäyntitapa - jo vuosisatojen ajan!


Pihakirppis on enemmän kuin myynti- ja ostotapahtuma

Pihakirppiksestä on ajan myötä muodostunut monelle myyjälle ja ostajalle oma mukava harrastus, jonka parissa kesän viikonloput saavat uutta nostetta ja lisää mukavaa tekemistä. Pihakirppis sopii kaiken ikäisille ja perheille se on erityisen mukava yhteinen tapahtuma. Maailmalla aikuiset järjestävät paljon pihakirppiksiä, joita lapset sitten "pitävät" lapsille ja siten pääsevät itse myymällä luopumaan omista vaatteistaan sekä vanhoista leluistaan ja peleistään hauskan sekä tuottoisan pihakirppiksen muodossa. Monille heistä tämä onkin ollut ensimmäinen oikea ja opettavainen kaupankäynnin leppoisampi muoto omassa tutussa ja turvallisessa pihapiirissä.

Omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot voivat järjestää aivan oman pihakirppiksensä.

Pihakirppis soveltuu myös monille seuroille, järjestöille, kerhoille, kouluille, päiväkodeille seurakunnille, joiden varainhankintakanavana pihakirppistapahtuma on mitä parhain.


Suomalainen pihakirppis.fi -toiminta

Pihakirppis on nyt rantautunut Suomeen ja tätä varten olemme toteuttaneet laaja-alaisen ja nopeasti kehittyvän suomalaisten pihakirppis.fi -sivuston kaikkien nykyisten ja tulevien pihakirppisharrastajien kehittyväksi tieto- ja ideapankiksi, sisältäen vinkki-, ohje-, lupa-, kuva-, mielipide-, ilmoitus- kuin hakukoneen.

Pihakirppis.fi on valtakunnallinen hakukone ja mainospaikka, toiminnan alkaen suurimmista kaupungeista nopeasti koko Suomen kattavaksi palveluksi.

Taustaltamme löytyy omakohtaista kokemusta pihakirppiksen kansainvälisestä toteutuksesta maailmalta, joka on ollut merkittävänä apuna tätä sivustoa työstäessä.

Näillä pihakirppis.fi -sivuillamme pihakirppisten ostajat ja myyjät kohtaavat.


Menestyksekkäitä pihakirppisaikoja!


Suomen Pihakirppis®


Sivun alkuun


Kuva: Ilkka Luoma


 

 

 

 

 

 

Pihakirppistoiminta on erittäin edullinen, mielenkiintoinen, houkuttava ja koukuttava tapa myydä tavaroita ja ansaita käteistä rahaa - heti. Pihakirppis on myös helppo ja erinomainen tapa ostaa edullisesti hyviä tuotteita suoraan omistajalta ilman välikäsiä.

Pihakirppis.fi on täysin kotimainen hakukone ja ilmoituspaikka. Sivuiltamme löytyy kattava tietopaketti oman pihakirppiksen järjestämistäsi varten. Täältä löytyy myös paljon vinkkejä ja linkkejä onnistuneen pihakirppistapahtumasi tueksi. Pihakirppis on jokaisen kansalaisen ja yhteisön mahdollisuus myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita sopivalla hinnalla.

 

 

 

Täältä löydät enemmän tietoa erilaisista ja merkittävistä pihakirppiksistä ja pihakirppistapahtumista, joiden järjestävät ovat panostaneet omaan pihakirppistapahtumaansa erityisellä tavalla ja ansainneet lisätilaa kertoaksemme heidän menestyksestään...

 

 

Pihakirppiksen kuvia ja videoita on kerätty facebook.com/pihakirppis –sivuillemme, jossa kuvat ovat vapaasti katsottavissa ilman kirjautumista.